huwelijk Nico & Ann

Met ietwat vertraging eindelijk het voorsmaakje op het huwelijk van Nico & An. Hun dag kende veel wind en regen. Maar op de meeste kritieke momenten zat het allemaal mee. De wind bleef wel. Dat leverde mooie en zelfs heel leuke beelden op. De fotoshoot was fun. Nog eens aan een landingsbaan van Zaventem. De landende vliegers zorgen steevast voor leuke beelden. En Emma zorgde voor dat beetje extra fun. Afsluiten deden we een beetje verder in een omgebouwde watertoren. Château D'eau. Een fenomenale locatie. Mooie foto's als een fluitje van een cent. Puur genieten op de toren. Indra


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square

Fotografie Indra Laenens

Tremelobaan 99,

3140 Keerbergen

0032 486 42 06 81

Btw nummer: BE0887.839.911

Tel: +32.486.42.06.81

Email: info@indralaenens.be

  • Facebook Social Icon

©2017 Copyright Indra Laenens