huwelijk Evelien & Michiel

Vorige week zaterdag fotografeerde ik een huwelijk waar ik al heel wat bekende gezichten kon terugvinden. Het begon 8 jaar geleden. Ik heb toen de huwelijksfoto's genomen van de zus van Michiel. Daardoor dus een fijn weerzien met de familie van Michiel. De huwelijksreportage van Evelien & Michiel was niet alleen daardoor enorm fijn om te doen. Ze zijn beide zo relaxed en zo leuk samen dat ik echt niets verkeerd kon doen. Het fotograferen ging vanzelf. Observeren was voldoende. Mooi momenten bij de vleet. Schitterende ceremoniewagens (ik ben echt gek van die oude VW-busjes). Ideaal dus voor mij. Op de fotoshoot na dan. We hadden omwille van het wisselvallige weer al wat foto's genomen in het stadhuis van Dendermonde. Maar door omstandigheden schoot er niet veel tijd over op de fotolocatie zelf. Daar hebben Evelien & Michiel me wel even doen zweten. Het moment dat we toekwamen op de fotolocatie, moesten we volgens de planning eigenlijk weer instappen. Maar flexibel als we zijn, hebben we aan de feestzaal in Lochristi nog een aantal extra foto's kunnen nemen. Michiel & Evelien, ik vond het reuzegezellig. Ook voor mij een dag om nooit te vergeten. Indra


Uitgelichte berichten
Recente berichten