huwelijk Bart & Kim

Zaterdag ging voor mij het huwelijksseizoen eindelijk van start. De eerste huwelijksreportage van het jaar. En gelijk toppertje. De dag begon in Herent. Het weer leek initieel spelbreker te worden. De laatste dagen voor hun huwelijk gaf het weerbericht steevast regen aan. Maar uiteindelijk op Bart & Kim hun dag bleken de weergoden hen goedgezind. En mij dus ook ;-) Het regende pas wanneer iedereen 's avonds aan tafel zat. Ook een fijn weerzien met Annelies & Stefaan. Alweer goeie 2 jaar geleden dat ik hun huwelijksreportage heb mogen maken. Hun net stappend zoontje bracht de ringen. Prachtkereltje. Heerlijk wanneer de ceremonie mag beïnvloed worden door de grillen van een peutertje. Dat zorgt steevast voor verrassingen of ongeplande momenten. En dat met vele grappige situaties tot gevolg. Ik heb intens genoten van Kim & Bart hun mooiste dag. Geniet even me vanuit mijn oogpunt. Indra


Uitgelichte berichten
Recente berichten