huwelijk Valerie & Kenneth

Zoals beloofd volgt er van het huwelijk van Valerie & Kenneth van vorige week zaterdag een voorsmaakje. Zeer fotogenieke momenten. Mijn werkdag startte in Lichtaart. Toen ik uit mijn wagen stapte, kon ik vaag op de achtergrond de gillende bezoekers van Bobbejaanland horen tegelijk met een denderende railway. Een apart gevoel. Na het burgerlijke en het kerkelijke huwelijk, was het heerlijk foto's nemen op een kermis. Samen met de bruidskindjes op een attractie is altijd dankbaar. Als het koppel zich dan nog eens waagt aan een suikerspin kan het alleen maar goed gaan met de foto's. Verder hebben we in de nabije omgeving van de feestzaal foto's genomen. Een landweggetje, een grasveld, op een maïsveld. Heerlijk om te doen. Geniet even mee. Indra

#huwelijksreportages #huwelijksfotografie #Bruidenbruidegom

Uitgelichte berichten
Recente berichten