Huwelijk Sarah & Maarten

Door de verjaardag van mijn dochter en met al de voorbereidingen van haar slaapfeestje is deze post met een beetje vertraging online gegaan. Maar wat een dag. Ik heb er echt van genoten. Een heel gezellig huwelijk, tot in de puntjes voorbereid en zo fijn om te fotograferen. Sarah en Maarten konden door deze minutieuze voorbereiding achterover leunen en genieten. Dat is te zien op de foto's. Ook nu weer was heel de entourage heel aangenaam en heb ik me thuis gevoeld in hun gezelschap. Weer zo een dag om met een glimlach te besluiten dat ik een geluksvogel ben met de job die ik mag en kan uitvoeren. Indra

#huwelijksfotograaf #huwelijksreportages #huwelijksfotograafkiezen #huwelijksfotografie #bruidsfotografie

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square

Fotografie Indra Laenens

Tremelobaan 99,

3140 Keerbergen

0032 486 42 06 81

Btw nummer: BE0887.839.911

Tel: +32.486.42.06.81

Email: info@indralaenens.be

  • Facebook Social Icon

©2017 Copyright Indra Laenens