Eerste slaap(verjaardags)feestje van mijn dochter

Met volle moed en overgave hebben mijn vrouw en ik ons ingezet voor een memorabel moment voor Aude. Ze wordt morgen 7 jaar. Een nog steeds zalige leeftijd. Waarom dus eens niet een iets langer moment dan de gebruikelijk 3u. Helemaal tot in de puntjes voorbereid. Een tentenkamp opgeslagen. Als kado een trampoline, die kwam gelijk van pas. Een leuke taart en een 'eenhoornpiñata'. Daardoor ook snoep a volonté. Spaghetti lusten de meesten en is wanneer de saus op voorhand is bereid niet teveel werk. Als voorlaatste een party buiten met partylichten. En als afsluiter een semi-spannend verhaal. De foto's spreken boekdelen. Het werd een slaapfeestje om nooit te vergeten. 'S morgens was er nog bakken energie, maar eens alle slapers de deur uit waren sloeg de vermoeidheid in als een... Indra

#verjaardagsfeestje #fotoshootkids #fotografiekinderen

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square