Huwelijk Joni & Kurt

Zaterdag was Kortrijk en omgeving de plaats van het jawoord. 's Morgens vertelde Joni & Kurt me dat ze heel lang gezocht hadden naar een fotograaf vooraleer echt overtuigd te zijn. En die hadden ze uiteindelijk 'redelijk ver' uit de buurt gevonden. De lat lag dus gelijk hoog ;-). Maar dankzij de juiste briefing werd alles in goede banen geleid. Het was uiteindelijk vooral 1 richtlijn: spontane beelden. Heel leuk om te doen en op mijn lijf geschreven. De fotolocatie was voor mij een verrassing. Kortrijk is me niet zo bekend. Maar vanaf nu weet ik er toch al 2 a 3 schitterende plekjes. Ook moet het een beetje meezitten. Niet iedere vreemde staat even zijn reserve vishengel af. Die kleine details zorgen voor een perfecte fotoshoot. Geniet mee van hun mooiste dag.

#huwelijksfotograaf #huwelijksreportages #huwelijksfotograafkiezen #huwelijksfotografie #aanstaandebruidenbruidegom

Uitgelichte berichten
Recente berichten