huwelijk van Bart & Annelies

Het is ondertussen al een week geleden, maar hier volgt dan eindelijk een voorsmaakje van Bart & Annelies hun huwelijk. De werkdag voelde vaak niet aan als werken. Integendeel, het was heel aangenaam vertoeven in het gezelschap van Annelies, Bart en hun gasten. Hun dochters deden het super. De jongste kwam iets langzamer los, maar langzaam gaat ook ;-)

Na hun wettelijk huwelijk, hadden Bart & Annelies een mobiele drankbar voorzien. Wow, super lekkere fruitsappen en enorm fotogeniek gebracht. Bar Bocal is een aanrader. De fotoshoot zelf ging nog eens door in Onze-Lieve-Vrouw-Waver. Heel bekend, de wintertuin van de Ursulinen, Maar wat mij meer interesseert, zijn de andere ruimtes die beschikbaar zijn. Bij goed of slecht weer, steeds een toppertje. Ook weer een fijn weerzien met Stefanie & Wouter. Al de 2e keer zelfs dit jaar, want op het huwelijk van Kevin & Eveline waren ze present. Hun huwelijk dateert al van enkele jaren geleden. Ik zat toen mee aan de tafel met Annelies & Bart en ben heel blij dat ik toen de juiste indruk heb nagelaten. Want ik had dit huwelijk voor geen geld van de wereld willen missen ;-)

Indra

#huwelijksfotograaf #huwelijksreportages #huwelijksfotografie #bruidsfotografie #aanstaandebruidenbruidegom

Uitgelichte berichten
Recente berichten