April 22, 2020

June 15, 2019

January 29, 2019

December 16, 2018

November 24, 2018

September 23, 2018

September 4, 2018

Please reload

Recente berichten

Huwelijk van Anjuli & Cyril

September 27, 2017

1/4
Please reload

Uitgelichte berichten

huwelijk van Bart & Annelies

Het is ondertussen al een week geleden, maar hier volgt dan eindelijk een voorsmaakje van Bart & Annelies hun huwelijk. De werkdag voelde vaak niet aan als werken. Integendeel, het was heel aangenaam vertoeven in het gezelschap van Annelies, Bart en hun gasten. Hun dochters deden het super. De jongste kwam iets langzamer los, maar langzaam gaat ook ;-)

Na hun wettelijk huwelijk, hadden Bart & Annelies een mobiele drankbar voorzien. Wow, super lekkere fruitsappen en enorm fotogeniek gebracht. Bar Bocal is een aanrader. De fotoshoot zelf ging nog eens door in Onze-Lieve-Vrouw-Waver. Heel bekend, de wintertuin van de Ursulinen, Maar wat mij meer interesseert, zijn de andere ruimtes die beschikbaar zijn. Bij goed of slecht weer, steeds een toppertje. Ook weer een fijn weerzien met Stefanie & Wouter. Al de 2e keer zelfs dit jaar, want op het huwelijk van Kevin & Eveline waren ze present. Hun huwelijk dateert al van enkele jaren geleden. Ik zat toen mee aan de tafel met Annelies & Bart en ben heel blij dat ik toen de juiste indruk heb nagelaten. Want ik had dit huwelijk voor geen geld van de wereld willen missen ;-)

Indra

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Please reload

Volg ons
Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square

Fotografie Indra Laenens

Woeringstraat 11, Haacht

Btw nummer: BE0887.839.911

Tel: +32.486.42.06.81

Email: info@indralaenens.be

  • Facebook Social Icon

©2017 Copyright Indra Laenens