huwelijk Nika & Christiaan

Vorige week zaterdag heb ik het genoegen gehad het huwelijk te fotograferen van Nika & Christiaan. Supergezellig. De start was in Hasselt. Ik heb voor het eerst de mooie trouwzaal van Hasselt leren kennen. Geen ideale omstandigheden weliswaar. Veel hout en een donker plafond, dat limiteert de fotografische mogelijkheden. Maar wel heel mooi. De fotolocaties hadden Nika en Christiaan zelf uitgekozen. Vooral het kolenspoor van As ben ik helemaal fan van. Geen groot domein en toch een enorme waaier aan opties. Prachtig. Ook nu weer heel wat toffe mensen leren kennen. Ook enkele Argentijnen. Iedere keer voelt het aan als een gemis geen Spaans te kunnen. En mijn vrouwlief was er niet bij, anders had zij kunnen vertalen. Zo'n mooie taal. Ik hoop de verwachtingen met dit voorsmaakje alvast een beetje in te lossen, geniet even mee. Indra

#huwelijksfotograaf #huwelijksreportages #huwelijksfotograafkiezen #aanstaandebruidenbruidegom #huwelijksfotografie

Uitgelichte berichten
Recente berichten