Huwelijk Kevin & Eveline

Vorige week was het prachtig weer op het huwelijk van Kevin & Eveline. Geen wolkje aan de hemel. Een super sympathiek koppel met een gezellig gevolg maakte er voor mij de perfecte omstandigheden van om enkele pareltjes te fotograferen. De start was vlakbij, een kapper in Mechelen. Dat is altijd fijn. Het strijdtoneel voor de fotoshoot werd het kasteel van Horst en de Vlooybergtoren. Bij dit weer ideaal. Nog tot september werden er helaas wel restauratiewerken uitgevoerd aan het kasteel, maar de houten steiger over het water maakte dat meer dan goed. Het werd ook voor mij een memorabele dag. Supergezellig en heel wat toffe mensen leren kennen. En tot slot, mooie feestzaal 't Rietlaar. Wat een mogelijkheid om vanop de eerste verdieping foto's te kunnen nemen van de openingsdans.

I love my job ;-)

Indra

#huwelijksfotograaf #huwelijksfotografie #aanstaandebruidenbruidegom #huwelijksreportages #huwelijksfotograafkiezen

Uitgelichte berichten
Recente berichten