Huwelijk Anneleen & Pieter

Vorige week zaterdag heb ik het huwelijk gefotografeerd van kennissen in Rumst. De zus van vrienden stapte in het huwelijksbootje. Anneleen en Pieter genoten zichtbaar. Ook was het een blij weerzien met Damien Leleu. Hij is nog steeds een geweldige ceremoniemeester. Een echte aanrader voor wie naar een ceremoniemeester op zoek is. Voor de fotoshoot was het nog eens op Linkeroever. De regen verplichtte ons uit te wijken naar een leuke binnenlocatie. Dat werd dus de voetgangerstunnel in Antwerpen. En het lot was ons goedgezind. Uiteindelijk was het ook terug droog. Ideaal dus, zo hadden we ook nog eens foto's met zicht op de Schelde. De familiefoto's heb ik binnen genomen in een salon van de feestzaal 's Gravenhof in Schilde. Het werd al wat donker. Ik heb de foto's uitgelicht met studioflitsers. Beter kan niet, het werden bijna koninklijke familieportretten ;-)

Geniet even mee. Indra

#huwelijksfotograaf #huwelijksreportages #fotoshoot #huwelijksfotografie

Uitgelichte berichten
Recente berichten