Huwelijk Ellen & Thomas

Zaterdag viel het weer wat tegen, er viel veel regen overdag. Dat beperkte toch fotografisch een aantal mogelijkheden. Desalniettemin, hadden Ellen & Thomas prachtige locaties uitgekozen. De feestzaal in Oud Rekem was bijzonder mooi. Met zicht op een oud kasteel en grenzend aan leegstaande oude panden, is deze feestzaal ideaal voor een romantische fotoshoot. De tafeldecoratie was tot in de puntjes verzorgd. Geweldig. De familiefoto's werden door het weer en vertragingen uitgesteld tot 22u. Voor deze shoot werkte Ik op statief met een langere sluitertijd om de sfeerverlichting in de tuin mee te pikken. Ook gebruikte ik 2 studioflitsers om een mooier licht op de groep te bekomen. Het resulteerde in aparte beelden. Door een klein misverstand bij de aankondiging van de DJ, kwam niet enkel de familie naar buiten maar eveneens alle andere genodigden. Dat was even verschieten ;-)

Geniet even mee.

Indra

#huwelijksfotograaf #huwelijksreportages #huwelijksfotografie

Uitgelichte berichten
Recente berichten