Huwelijk van Anjuli & Cyril

En dan nu de eerste foto's van vorige week zaterdag. Het was een zonnige en boeiende dag. Mijn Frans nog eens van onder het stof gehaald. Cyril is namelijk fransman. Op enkele geestige foutjes na heb ik me toch redelijk kunnen behelpen. Toch verrassend hoe snel woordenschat wordt vergeten als men de taal te weinig gebruikt. Anjuli & Cyril genoten zichtbaar van hun mooiste dag. Voor mij was het dus wederom kinderspel om enkele juweeltjes te schieten. De foto locatie werd het vliegveld in Knesselare. Altijd mooie foto's rond die kleine vliegtuigen. Geniet even mee. Indra

#huwelijksfotograaf #huwelijksreportages #huwelijksfotografie

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square

Fotografie Indra Laenens

Tremelobaan 99,

3140 Keerbergen

0032 486 42 06 81

Btw nummer: BE0887.839.911

Tel: +32.486.42.06.81

Email: info@indralaenens.be

  • Facebook Social Icon

©2017 Copyright Indra Laenens