Huwelijk Jessie & Seppe

Zaterdag zijn Jessie & Seppe voor de kerk getrouwd in de basiliek van Grimbergen. Prachtige locatie met veel licht en ruimte. Ik had mijn flits amper nodig en zo heb ik het graag, Voldoende natuurlijk licht zorgt immers ook voor een mooier en natuurlijker resultaat. De rest van de dag was het te doen in Zemst, vlak bij huis. Voor de fotoshoot was het nog koffiedik kijken wat het ging worden. Er werd de dag voordien nog hevige regen voorspeld in de namiddag. In dat geval zou het brouwerij het Anker worden in Mechelen. Maar door het onverhoopte goede weer hebben we toch buiten in Zemst foto's kunnen nemen. Het resultaat mag gezien worden. Geniet gerust even mee. Indra

#huwelijksfotograaf #huwelijksfotografie #huwelijksreportages

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief