Huwelijk Stephanie en Emmanuel

Zaterdag fotografeerde ik het kerkelijke huwelijk van Stephanie en Emmanuel in Boortmeerbeek. Een fijne ervaring. De ouders van Stephanie zijn mijn naaste buren. Na een wel heel korte wandeling kon mijn werkdag dus starten ;-)

De dag leek op het eerste zicht niet de makkelijkste. Er werd namelijk veel regen voorspeld op de belangrijke momenten. Uiteindelijk is alles heel goed meegevallen. De zon scheen wanneer Stephanie en Emmanuel de kerk buitenkwamen, ideaal. Het weer tijdens de geplande fotoshoot en het nemen van de familiefoto's was wat minder. Maar het kleine droge momentje werd optimaal benut en de feestzaal bracht verder soelaas. De Hoorn in Leuven is een prachtige locatie trouwens. De eerste keer voor mij en ik hoop dat er nog keren volgen. Ideaal voor foto's op een binnen locatie. Ook een fijne ervaring was het bezoek van mijn gezinnetje tijdens de receptie. Geniet even mee. Indra

#huwelijksfotograaf #bruidsfotografie #huwelijksfotografie #fotoreportage

Uitgelichte berichten