Burgerlijk huwelijk van Thomas & Ellen


Vrijdag was het een beetje generale repetitie. Het kerkelijk huwelijk vindt over enkele weken plaats maar vrijdag heb ik alvast foto's mogen nemen van het burgerlijke huwelijk van Ellen & Thomas. Het werd een aangename en onvergetelijke ervaring. Aangenaam door het gezelschap, onvergetelijk door een misverstand ;-). Vrijdag speelde zich af in een mooie setting in en buiten Tongeren en dat in een meer intiemere sfeer. De foto's zijn de moeite geworden. Geniet even mee van een voorsmaakje. Indra

#bruidsfotografie #huwelijksfotograaf #huwelijksfotografie #huwelijksreportages

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square

Fotografie Indra Laenens

Tremelobaan 99,

3140 Keerbergen

0032 486 42 06 81

Btw nummer: BE0887.839.911

Tel: +32.486.42.06.81

Email: info@indralaenens.be

  • Facebook Social Icon

©2017 Copyright Indra Laenens