Speciale Familieshoot op locatie


En dan nu een leuke inkijk in de fotoshoot van Inneke en Koen hun gezinnetje. Hun hobby: jagen. Dit werd uiteraard mee als thema gebruikt. Ben bijzonder blij met het resultaat. 's Morgens vroeg starten voor dat tikkeltje mooiere & mystieke resultaat. Nog vroeger was nog idealer geweest, maar de kinderen moesten een tijdje meekunnen ;-)

Paar uur voor mijn komst had hun merrie ook het leven geschonken aan een veulentje. Zo mooi en wonderlijk om te zien. En hoe snel dat zo'n veulen de draad oppikt. Wij als mens doen er jaar over om te lopen, zij vrijwel onmiddellijk. Tussen het stro en op de tractor bevonden zich de afsluiters van een reeks geslaagde familieportretten. Ik ben een tevreden man.

#familieshoot #specialefamilieshoot

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square