Love shoot in Het Anker

Dinsdag heb ik een aangename love shoot gedaan in brouwerij Het Anker te Mechelen. Voor diegenen die me kennen weten dat dit een thuismatch is. Mijn favoriete brouwerij. Fantastisch bier, heerlijke gerechten in hun brasserie en vooral een wondermooie locatie voor foto's. Gebruikelijk worden er enkel huwelijksfoto's genomen, maar gezien het slechte weer ben ik blij deze keer met de uitzondering. Ondanks de vele veranderingen in de brouwerij was het toch vertrouwd werken. Sarah en Maarten hebben het geweldig gedaan. Alvast een geslaagde generale repetitie op hun huwelijksfoto's volgend jaar. Daar kijk ik alvast naar uit. Indra

#verlovingsshoot #loveshoot #aanstaandebruidenbruidegom #verlovingsreportage

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square