huwelijk Gwen & Herbert

Zaterdag, daags na de opening van mijn fototentoonstelling in Hever, had ik weer een huwelijksreportage op de planning staan. Het decor was wederom Herent. Het weer was in het begin iets minder, af en toe een lichte bui, maar op foto resulteerde dat wel in een spectaculair wolkendek. Na de middag brak de zon door die grijze wolkenmassa en werd het een stralende dag. Een schitterend scenario voor mij dus. Het leverde heel leuke foto's op. Geniet even mee. Er is nog 1 familiefoto die jullie nog te goed hebben. Daar is iets meer knutselwerk aan. Maar die ik ga ik uiteraard nog zeker delen met jullie op mijn facebookpagina. Gwen, Herbert en aanverwanten, dankjewel voor de super aangename dag! Indra

#huwelijksreportages #huwelijksfotografie #bruidsfotografie #huwelijksfotograaf

Uitgelichte berichten
Recente berichten