Huwelijk van Annelies & Stefaan

Het huwelijk van Annelies en Stefaan in Herent begon voor mij nogal verrassend. Ik had mijn wagen ingeladen en stond klaar om te vertrekken wanneer ik plots merkte dat 1 van mijn banden plat stond. Als een gek alles weer overladen naar mijn vrouw haar wagen om toch maar niet te laat te zijn. Gelukkig startte mijn dag rustig en was ik al snel weer helemaal om mijn gemak. Annelies een Stefaan begonnen hun dag met de fotoshoot en hadden daar ook ruim de tijd voor genomen. Dat resulteerde ook dankzij het fantastische weer in een aantal prachtfoto's. Na de fotoshoot volgde de kerk. Dat was weerom genieten. Annelies & Stefaan spelen in een orkest en dat orkest was daar dan ook aanwezig en zorgde voor het muzikale gedeelte. Prachtig. Het enige minpuntje aan de kerk, was het feit dat die toch wel net in de stellingen stond. Qua licht binnen viel het al bij al nog goed mee, De zon viel binnen langs de juiste kant, daar waar de ramen niet waren afgedekt. Alleen zat ik een beetje verveeld met de uitgang van de kerk, Daar kon ik bij het buitengaan niet omheen de werken. Gelukkig heb ik 4 geweldige mensen gevonden die vanop de stelling bloemblaadjes wilden strooien bij het buitengaan van het kersvers getrouwde koppel. Daardoor heb ik een veel leuker resultaat op foto. Hartelijk dank aan dit avontuurlijk viertal! Indra

#huwelijksfotografie #huwelijksreportages #huwelijksfotograaf #fotoreportage

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square