Gezocht: 2 families voor een gratis shoot!

GEZOCHT

Ik zoek twee families voor een speciale family shoot. Speciaal in de zin van leuk, mystiek, anders dan anders, eentje voor aan de muur te hangen. Kan gekoppeld zijn aan wat jullie gezin bezig houdt (bv hobbies, interesses, reizen, natuur....mogelijkheden zijn legio). Voorwaarde is dat jullie een gezin vormen van minimum 3 personen (minimum 1 kind) én op 4 of 11 juni maximum drie uur ter beschikking zijn voor de shoot zelf. De shoot kan binnen of buiten doorgaan. Locatie wordt bepaald in overleg.

Wat krijg je ?

Gratis fotoshoot en de 5 mooiste digitale beelden hiervan bewerkt in hoge resolutie.

Wie niet geselecteerd werd, maar toch deelnam, krijgt 10% korting* op een fotoreportage naar keuze.

Wat moet je doen?

1-2-3

1.Word fan van mijn facebook pagina en schrijf je in voor de newsletter via de website.

(als je al fan was en ingeschreven voor de newsletter , perfect zo! :-))


2.Stuur me een mailtje voor 15 mei met de reden om voor jullie te kiezen en 2 foto's van jullie familie (info@indralaenens.be). Vermeld wat jullie hobbies zijn, passies, welke locatie jullie in gedachten hebben....alles wat relevant kan zijn en op een of andere manier kan toegepast worden op het beeld om er een wow beeld van te maken. Zijn jullie bijvoorbeeld fervente paardrijders...hockeyspelers....wat houdt jullie bezig.


3.Vrij zijn op 4 of 11 juniUiterlijk 20 mei laat ik jullie weten of jullie geselecteerd zijn of niet. Winnaars worden gekozen op basis van thema en originaliteit die in het beeld kunnen gebracht worden.Veel succes, Groetjes Indra

*niet cumuleerbaar met andere kortingen of acties!

#familieshoot #fotoreportage

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Volg ons
  • Facebook Basic Square