1.

Getting 

Ready

scrol

De ochtendstond heeft goud in de mond.  De opmaak van de bruid en bruidegom is een van de mooie en serene momenten van de dag.  Tussen de drukke bedrijvigheid waarbij alles in gereedheid wordt gebracht, voel je nog steeds de rust die een gezellige ochtend uitstraalt.  Vanaf 08.30 kan ik paraat zijn om als huwelijksfotograaf jullie mooiste dag in beeld vast te leggen.

 

Huwelijksreportages starten bij mij vanaf 3 uren fotograferen.

Foto's Getting Ready

Welkom

HUWELIJKSFOTOGRAFIE
The Weddingbox

4. De Fotoshoot

2.

At

First

Sight

Het moment waarop er wel eens een traantje vloeit. Ongeduldig door het raam kijkend tot er een wagen stopt.  Of bruidegom en familie/vrienden die met verstomming geslagen zijn wanneer de bruid elegant de trap afloopt.  Heerlijke momenten waarvan ik als fotograaf zelf geniet bij het vereeuwigen ervan.

Foto's At First Sight

scrol

3.

Cere-

monie

scrol

Fotografisch gezien is dit de grootste uitdaging van de dag.  Zonder op te vallen, ben ik er als de kippen bij om geen enkele gebeurtenis te missen.   Heel belangrijk hier is oog voor detail.  Foto's van de aanwezigen: papa die de bruid weggeeft, mama die een zakdoek bij de hand neemt en traantjes die vloeien bij de suite.  Om nog maar te zwijgen over de magische kus. 

Foto's Ceremonie

4.

De

Fotoshoot

In een ontspannen kader gaan we samen een uur op pad om jullie de mooiste beelden te bezorgen als kersvers bruidspaar. Ik houd van spontane momenten.  Niet stijf of klassiek, maar wel uiterst stijlvol.  Om de originaliteit van mijn beelden te bewaren, laat ik de keuze van de locatie vaak aan het koppel over.  Bij gebrek aan inspiratie of tijd geef ik jullie uiteraard graag  suggesties mee. 

Foto's Fotoshoot

scrol

5.

Family

&

Best

Friends

scrol

Iedereeen samen.  Deze unieke gelegenheid doet zich niet iedere dag voor.  Vrienden, familie of een trouwe hond.  Spontaan leg ik ook deze uitzonderlijke momenten vast.  Dit gaat van originele of  geestige momenten tot groepsfoto's op aanvraag.

Foto's Family & Best Friends

6.

Receptie

&

Avondfeest

Tijdens de receptie en het avondfeest probeer ik iedereen op een leuke en aangename manier in beeld te krijgen.  De toffe momenten en leuke activiteiten gaan niet onopgemerkt voorbij.  Ook het dessertbuffet en de openingsdans neem ik graag mee.  Tegen middernacht eindigt voor mij de werkdag.  Hierbij kijk ik uiteraard niet op enkele luttele minuten.  Geen  nood, de dansvloer lacht jullie toe tot in de vroegste uurtjes.

Foto's Receptie & Avondfeest

scrol

Nick en Brenda

30 mei 2015

" Het was een blij weerzien met Indra op onze huwelijksdag! De verlovingsshoot die we eerder met hem gedaan hadden zorgde ervoor dat we een vertrouwd gevoel hadden op deze dag. Door zijn spontaniteit en persoonlijke aanpak zorgde hij er mede voor dat iedereen zich goed voelde. Indra heeft oog voor detail en weet zich zo op te stellen dat hij spontane reacties en oprechtheid kan weergeven in zijn beelden. Aangezien hij zelf een grote kindervriend is, voelden onze twee (jonge) zoontjes zich eveneens op hun gemak. Hij wist ook een perfect beeld van hen weer te geven zoals ze werkelijk zijn, wat prachtige en soms ondeugende foto's opleverde. Het was een vlotte en toffe samenwerking met Indra en zijn hem dankbaar om onze herinneringen zo mooi vast te leggen!"

Nick & Brenda

Testimonials

Christophe en Saskia

25 juni 2016

“ De samenwerking met Indra was perfect. Naast de ongelooflijk mooie foto’s die hij maakt, is hij zeer aangenaam om mee samen te werken. Hij draaide onze 3 kindjes zo rond zijn vinger en maakte ook van hen zeer leuke foto’s. En met onze kleinste van 3 is dat niet altijd even makkelijk ;-)

Hij wist zich ook zeer goed aan te passen aan last minute veranderingen in onze dagplanning en blendde goed met de aanwezige gasten.

Kortom, een fijne samenwerking  die onze onvergetelijke dag vereeuwigd heeft!”

Christophe & Saskia

An en Michaël

22 Juli 2016

“We waren voor ons huwelijk op zoek naar een fotograaf die leuke en spontane foto’s kon nemen op onze dag, iemand bij wie we ons op ons gemak zouden voelen maar tegelijkertijd geen enkel cruciaal moment zou missen om te vereeuwigen op foto. En daar is Indra dubbel en dik in geslaagd! Dankzij Indra zijn rustige en vaak onopgemerkte aanwezigheid kunnen wij nu genieten van een prachtig fotoalbum vol grote en kleine momenten dat ons telkens weer toelaat onze huwelijksdag van begin tot einde te herbeleven!”

An en Mich

Huwelijksfotograaf Indra Laenens
Steven Soers

Huwelijksfotograaf Indra Laenens